10 grunner til hvorfor ‪ # Itworks ! Det virker! :




1.           Nei INGEN LAGER, jeg lagerfører bare produktene jeg bruker og har alltid noen ekstra # wraps  slik at når folk ønsker en ASAP! Alt annet er sendt rett til kundens dør!
2.           Ingen minstekrav – for andre enn distributør (2 pk pr mnd).
3.           Ingen minstekrav på arbeid. Du trenger ikke engang å ha noen arrangement, eller tilstelninger – om du ikke vil!
4.           Du kan avslutte når som helst. Ingen avgift, ingen bekymringer om å bli kvitt varelager, og din downline går ingen steder. Hvis du noen gang ønsker å starte på nytt, vil teamet ditt fremdeles være der!
5.           One Team One Mission. Folk er villige til å bruke tid og hjelpe hverandre, fordi det vil være i deres interesse at produktene virker og at du blir fornøyd, og det vil smitte videre for hele teamet. Det er virkelig en ære å få samarbeide med mennesker som opplever og lærer om urtemixen som virker, uansett! Det skjer ikke ofte- og derfor er produktet og organisasjonen en suksess – allerede.
6.           ItWorks deler mest på markedsføringsorganisasjonen, nesten mer enn alle andre av direkte salgs selskapene, og MLM selskapene.
7.           Du kan bygge din business, så sakte eller raskt som du ønsker, og din lønnsslipp vil gjenspeile tilsvarende.
8.           IWG er gjeldfri og oppfordrer alle andre til å være det også.
9.           Vi gir til gode formål sammen.
10.         SLIK FUNGERER DET!

Klar til å bli med?
Innboks, gamnesgard@gmail.com , SMS:  90508660 eller besøk: facebook: https://www.facebook.com/WrapmeLykkelita
eller https://myitworks.com/no  - og ID# 4314514

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

It Works wrap: SCAM?

Begynnelse på den moderne medisin