Paul Cox i Oslo 24.3.2012

Jeg var så heldig at jeg fikk hørt på foredrag av Paul Cox i Oslo igår; Søkeord; NuSkin + Paul Cox: Hans arbeid med planter som medisin for mennesker er utrolig spennende, og arbeidet markedsføres gjennom nettverket NuSkin. Se en liten video om han her: Om Etnobotanikk og du kan google mer info på nettet.

Hans søkte samarbeid med firma som Uniliver og Body Shop, men fikk ikke napp. Bare firma NuSkin var åpen for å tenke i nye baner, og sammen bidrar de til aktiv bevaring av regnskog, korallrev, etniske folkegrupperinger, urgamle kulturer og kunnskap om relasjonen mellom natur og mennesker. Paul Cox kan du lese mer om her: http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Alan_Cox

Notater fra møtet:

Samoa: Planter mot Hepatit – 1-2 doser – drikkes som te – Anti-AIDS medisinen Prostratin oppdages.
Overskuddet fra produktsalget går tilbake til lokalsamfunnet; Fordelingen er slik: 12,5 %  til Samoa – 6,7 % går tilbake til landsbyen, 0,4 % til familien og 0,4 % til healeren_  Til sammen går 20 % av overskuddet tilbake til lokalsamfunnet, og de kan utvikle samfunnet lokalt  Alltid tilbakeføre verdier, derfor Nuskin.

Seacology:  100 % går tilbake til veldedelighet.  Bevarer kultur og miljø – Force for good -  1996:  _ startet med walkway i regnskogen, - ingen adm. Utgifter – Epoch produktene der 25 % går direkte til lokalsamfunnet, ingen lønninger, ingen kostnader for kontor – 100 % går tiblake til lokalsamfunnet.
Salget av Epoch produktene .  Forbes bladet ville lage artikkel om aidsmedisinen Prostratin.
Paul Cox: ”Vi tar tak i dem med føttene”.
Produkter;  Firewalker – Sole Solution – bruker Pimenta dioica som urt. 
Firewalker_  med urten Cordyline terminalis – en urt og vokser vill i skoger, et blad kan strykes mot huden og fjerner feber.  Erfaring med Firewalker:
  • Kvinne fra Florø; "Legen i nærmiljøet hadde en pasient som hadde store leggsår og pasienten hadde fått beskjed om at foten måtte amputeres, og med firewalker har han nå reddet foten fra amputasjon. "
  • Mann fra Bærum: "Mennesker som har sterke forbrenninger opplever rask healing".
  • Paul Cox: "Planten var brukt for å smøre på føttene, etter å ha passert(gått på) glødende kull - eller flammer. Slike ritualer er del av kulturelle seremonier. - derav navnet Firewalker".
Ice Dancer fra urten Menthaarvensis :  Vill mynteplante som has på leggen for å stoppe smerter.  Men har tilsatt Aesculus parviflora plante og har funnet at denne planten på norsk kastanje; Hestekastanje ; er en gammel måte med behandling av vertikale blodårer i leggen. Forsøk mot muskelsmerter var gjennomført innen dansesport  (derfor navnet Ice Dancer)–  er også designet for skiløping, og alle sportsgrener. Forsøket med 2000 tuber til sportsutøvere i et maratonløp viste at alle de som hadde brukt produktet kom over målstreken – og de andre hadde store smerter.  Brukes for alle typer ativiteter. 
  • Dame fra Fredrikstad; "Flydde til Sør-America og hadde store smerter i leggene, smurte på Ice Dancer, og alle hevelser forsvant". – mot flyhovenhet.
  • Sportsmann fra Stavern; "Gni det på leggene, og hva føles først – det kjøler først og blir veldig varm etterpå. "
  • Paul Cox: "120 sekunder etter påsmøring er det en følelse av varme – rett etter er det en følelse av kulde.  Både kulde og varme behandling av Icedancer. Mentha arvensis lager kjølende effekt – og Aesculus parviflora er varmebehandlingen gir varme. "
Firewalker, IceDancer og Sole Solution – i samme gruppe.
Jeg har massevis av flere notater fra møtet, og der er bare å ta kontakt: gamnesgard@gmail.com
Flere "hemmeligheter" ble avslørt innen forskningsverdenen.

Paul Cox blir beskrevet som den ekte "Medisinmannen" - se trailer fra filmen "The medicine man":

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

It Works wrap: SCAM?

Begynnelse på den moderne medisin