It Works wrap: SCAM?

It Works Body Wrap Scam.  VIRKER DET? ER DET SCAM?
Referansebilde 
ref: Wrapme

 Jeg ønsker å ta opp noen av klagene og problemene jeg har lest på nettet som hevder at wraps er en svindel eller en rip off. Noen hevder at de slett ikke virker, og andre at de "håpet" at de ville virke.

Folk bestiller innpakninger av mange grunner. De kjøper dem for å miste mage fett, slanke / trimme en bestemt del av kroppen som de ønsker forbedring på. Mange mødre kjøpe wraps fordi at de etter fødselen får en løs og slapp buk eller har strekkmerker.

Folk kjøper dem fordi de er blitt eldre, hatt vekttap og følgelig slappere hud. Andre kjøper wraps for å starte en ny, sunn livsstil. Slike påståtte øyeblikkelige resultater vil gi mange en god inspirasjon til å spise bedre og leve med en sunnere livsstil.

Noen mennesker har problemer med å finne sin riktige "oppskrift" innen kosthold, og andre føler at svettende treningsøkter ikke gir de ønskede resultater. Da de fleste har mye stillesittende arbeid, føler de seg ikke tilfredse med begynnende og etablerte celulitter, mageflesk, ekstra fett på hofter og lår eller ujamnheter som gjør at de ikke føler seg tilfreds i hverdagen. Mange tyr til kostbare operasjoner, kirurgiske inngrep, botox, restylene og kostbare helsekostkurer som koster - uten at det blir varige eller ønskede resultater. Felles for alle er at de ønsker å føle seg vel med seg selv, men på en rimelig og effektiv måte.

Som en ny kunde nylig skrev til meg, at dette er en siste utvei for henne (voksen dame med voksne barn). Hun har en hund som hun ofte går tur med. Men det hjelper ikke på hennes slappe hud på magen, som hun har hatt fra en barnefødsel. Hun klarer ikke å bli kvitt denne slappe huden, til tross for timer på treningsstudio og et rent kosthold (hun er en veldig frisk og oppegående dame). Hun har ikke råd til kosmetisk kirurgi, og bestilte wraps for å se om det kunne hjelpe henne å stramme opp mageområdet for å se bedre ut og å ha mer selvtillit. Hun hadde sett disse annonsene som florerte, og syntes det hørtes for godt ut til å være sant, med før og etterbilder. Bare med bruk av EN - 1 wrap - eller flere!!!

It Works
Referanse: Herbalwrapsinorge
 
Det største problemet jeg har kommet over er ryktet som sier at det ikke fungerer. Hvis du ønsker at wraps skal kunne gjøre jobben sin, så må du gjøre jobben din! Hovedårsaken for at noen opplever at wraps ikke fungerer, er at de fleste klagere ikke følger retningslinjene skikkelig. Her er eksempler på grunner for at de ikke fungerer:

  •  At personen ikke drikker nødvendig mengde vann.
    • Det anbefales å drikke minst 50 % av sin kroppsvekt i gram hver dag i løpet av de neste 72 timer etter wrapping. Det trenger ikke være slik når de skjønnsmessig sier: "Jeg drikker mye vann" - da det er utfra hva man er vant å gjøre. Drikker du kaffe, alkohol, sukkerholdige drikker - så virker disse også vanndrivende. For lite vann gir dehydrering, og for mye vann er heller ikke sundt.  Så drikk rent vann!!
  •   At kremen ikke virker som de forventer. 
    • Vanntilførselen er viktigst.  Den naturlige urtekremen som skal være påført wrappen arbeider for å bryte ned urenheter i dine fettceller som vi får fra toksiner vi spiser og i vårt miljø. Det er også en kjensgjerning av maten vi spiser inneholder mye syntetiske og kjemiske tilsetninger som lagres i kroppens mettede fettsyrer. Vannet er nødvendig å skylle urenheter fra dine fettceller, og urtemixen bidrar samtidig med oppstramming av huden.
    fettceller samler toksiner
                                                         referansebilde: It Works My Own Flow
 
  • At man ikke ser ønskede resultater med en gang!
    • Reklamebildene viser at mennesker får mirakelresultater - bare etter en eneste wrap. Og når det er slik på bildene, og det ikke blir slik på meg - så er dette bare photoshop. Det er en SCAM!  
    • Urtemixen er en standard sammensetning, mens mennesker har ulik bakgrunn fra sitt eget kosthold.  Derfor blir virkningen ulik fra person til person.  Noen har mirakelendringer fra første wrap.  En dame gikk inn 38 cm - bare på en wrap. Jeg ville aldri trodd det, om det ikke var meg selv som målte det - hadde skrevet ned tallene før og etter sammen med samme dame som vitne!!!  En annen gikk ikke inn i det hele tatt med første wrap, men måtte vente helt til 8. wrap før hun sa at hun merket at hun ble i mye bedre humør, følte seg "lettere i kroppen" og livsgleden var kommet tilbake. Hun følte seg som en ungdom - og mente at dette var "ungdomskilden" for henne.
    • Kostholdet varierer fra person til person, og det er viktig å huske at "man blir det man spiser".  Kostholdsrådgivning har blitt en vekstnæring, og kombinasjonen om bruk av naturlige urtewrap og være kunnskapsrik på kosthold vil absolutt være en flott kombinasjon. Alle ønsker å holde seg sunn og frisk - og man blir ikke frisk av å leve av medisiner - man blir sunn av å holde seg sunn og være fokusert på en sunn livsstil og mat.
    • Wraps vil absolutt ikke fungere dersom du fyller kroppen med like mye usunn mat og toksiner som du renser ut! Om du fortsetter å spise fet, sukkerholdig, bearbeidet, kjemisk tilsatt mat og fortsetter påfyll av giftstoffer i kroppen din, ja da blir det ingen varige endringer!  Fortsetter du med de matvaner og livsstil du har, så vil wrappen hjelpe deg å holde den tilstand du har oppnådd med wrapping.  Om du endrer til en sunnere livsstil, så vil urtemixen gi deg en varig endring.
    • Alle vet at alkohol, sigaretter, kjemikalier av alle slag :  er alle giftstoffer!  Om du fortsetter med det, så vil kroppen din ha behov for flere wraps enn de som ikke har en slik livsstil! 
    • Produsenten vil ha deg til å kjøpe deres produkter, de bryr seg ikke om det er bra for deg eller ikke! Lær å lese etiketter og se på alle de kjemikalier i maten du putter i munnen! De påstår at det er rene urter fra naturen, men jeg ser ingen logo for at det faktisk er det!! Men når man kjenner til det kompliserte og kostbare byråkratiet som må vitenskapelig bekrefte at det er naturlig - så er det bare farmasi industriens medisiner som kan gjennomføre slike testinger. Naturen har jo alltid vært der, og eldgammel kunnskap er ikke noe nytt.  Alle som driver med økologisk matproduksjon kjenner til den urettferdighet som ligger i dagens systemer - og det er enda vanskeligere å få godkjent naturlige rimelige ville vekster som har bedre effekt og resultater enn kostbare medisinske løsninger. Der er heller ingen samordnede amerikanske og europeiske merkevareordninger for å sette f.eks. DEBIO, eller KRAV logoen på wrapsen som er patentert og utviklet fra Mexico. Phytoterapi er læren om medisinske planter og urter, og godt anerkjent i tusener av år - mens dagens medisinske farmaseutiske industri er utviklet de seneste 50-80 år. Hva tror du mest på?

  • En annen grunn folk tror wraps er en svindel, som jeg har personlig jobbet med, er at nesten alle av før / etter bilder av resultatene ikke viser personens ansikt.
    • De som er modige nok, og selv har opplevd urtemixens virkning blir så entusiastiske at de legger ut bilder av seg selv.  De har også suksess i sin egen business. "If you do not believe in it - do not work with it!" 
FOLK! OPPLEV SELV!  VÅKNE OPP!
WrapMeLykkelita

Spørsmålet blir da: HVA SØKER DU? 
Mennesker søker mer livsglede, å føle seg mer attraktive, å kjenne seg lykkelige.  Men til tross for at vi lever i materielt rike samfunn, så er det noe som mangler.  Er det vår livsstil som trenger endring? JA!!!

Da må vi starte med oss selv. Alt starter med en  #startswithone
Bilde #startswithone
Den nærmeste deg selv - er deg selv.  Vi lever i et "ytre samfunn" - og skjønnhetsidealer og ytre ting er i fokus. Nå er det på tide å få inn noen naturlige alternativer, som erstatter kirurgi, botox og farmaseutisk industrielle produkter. Så når vi starter med det ytre:

  • Hva er den delen av kroppen din du hater mest?  
  • Hva synes du er ekkelt kroppen din som du ikke vil at andre skal se?  
  • Tenk på det!
Ville du ønsker et bilde tatt av deg vise din mest forferdelige delen av kroppen din som du hater og forakter å vise ansiktet ditt sammen med det for hele verden å se Internett?

NEI!! Du ville ikke.








Det er derfor vi ikke tar bilder av våre kunders ansikter!  
En annen påstand er at bildene er photoshopped. Kom igjen! Tror du virkelig at vi, som distributører, har tid til å sitte og bruke tid på å photoshoppe tusenvis av bilder? Det faller på sin egen urimelighet at vi skulle det. BILDENE ER EKTE - laget av amatører - bilder fra virkelighetens verden!  Sjekk selv:  Før og etterbilder.

En annen populær misforståelse er at wraps fungere som vanndrivende og gir vekttap. Dette er USANT! Våre wraps fungerer helt motsatt. Med Itworks Body Wraps, må du drikke vann for å få urtemixen til å virke! Wrapen er en tynn papirfolie som er ferdigsmurt med urtemixen, og legges direkte på det området du vil ha oppstrammet, detoxet og tonet. (Du begynner jo ikke å svette fordi om du har på deg en papirbit.) Det som skjer er at porene i huden starter å absorbere utenfra og innover i kroppen din disse naturlig plantebaserte urtene, som er som en krem. Kroppen kan ikke ta imot urtemixen om du skulle svette!  Huden må være ren og uten noen andre former for fuktighetskrem, oljer, eller midler som blokkerer porene dine.  Hvis porene er blokkerte, så vil ikke kremen absorberes inn i huden.

Sjekk denne videoen som forklarer hvordan du går frem:



Som apropos - har du noen ganger studert innholdsfortegnelsen på de kremer og lotion du bruker i hverdagen?  De er fulle av kjemikalier - og huden din absorberer disse kjemikaliene hver dag!!

Faktisk så ligger nordmenn på VERDENSTOPPEN i forhold til kjemikalier i kroppen sin:
NORDMENN ER GIFTIGST I VERDEN!!!

Les mer i denne artikkelen fra 2014: Nordmenn er giftigst i verden
 
Det siste poenget jeg vil ta opp i dette innlegget er spørsmålene om wrapsene gir varige resultater. Mange påstår at det ikke gir varige resultater, og diskusjonen fortsetter og fortsetter. Mange påstår at det bare er lurerier og midlertidig - og at du vil få vekten og fettet tilbake med en gang du slutter å bruke det!  At det er en SCAM om at folk må bli "avhengig" av wraps for å holde figuren og vekta på plass. 


Sannheten er denne:

Hvis du legger om kostholdet og treningsøktene (svetteøktene) fra å være aktiv til å være passiv, så vil du falle tilbake til din gamle helse. Slik virker wrapsen også.  Urtemixen virker uansett - så egentlig så kan du på mange måter spare deg for å endre kosthold og svetteøkter, og la naturlige urter gjøre jobben!!  


Det var som en spøk, men det er uansett viktig å holde seg i aktivitet - da det er det kroppen vår er bygd for.  Vær aktiv - delta sammen med andre - dans - glede deg over livet og alt det som livet har å by på.  Passivitet fører aldri noe godt med seg.  Engasjer deg i wrapsmiljøet - og treff likesinnende :)

Etterat du har oppdaget denne urtewrapsen, så vil du selv merke at du får mer lyst til å gjøre mer, får energien tilbake og får lettere motivasjon for å endre til en livsstil du vil trives med.  Og fortsetter du å spise bevisst og sundt - så vil resultatene også forbli permanente.  Det vil både du selv, din familie og venner synes godt om.  Og det som er godt - gjør godt, ikke sant ?


Jeg kan bare snakke utfra mine egne erfaringer. Jeg ble spurt om å bli kjent med denne naturlige urtemixen i 2012 - og da jeg forstod hvilket fantastisk oppfinnelse det var - så var jeg glad for at jeg ikke startet en 6 årig phytopatutdanning.  Ville urter og medisinske planter er eneste naturlige veien for å få god helse - om man trenger det.  Dagens farmasiindustri produserer medisiner som har veldig kort levetid, og samtidig er det basert på økonomisk overskudd til en industriell næring som på mange måter fører til mere sykdommer i samfunnet. Vi har aldri hatt så dårlig helse som nå, og aldri så mange ukjente sykdommer som nå.  Hele farmasiindustrien er avhengig av et marked - det er bare å huske tilbake til vaksineprogrammet, påtvunget fluortannkrem (jeg opplevde "fluorlandsbyer" i Russland der barn og ungdom var uten tenner pga fluor), og jeg tør nesten ikke å legge ut alle skrekkscenarier jeg har opplevd i mitt liv i mange kulturer og samfunn.  Der er en oppvåknende bevissthet om at helsa har en klar sammenheng med hva man spiser og hva man bruker.  Jeg var forkjemper for økologisk landbruk og matproduksjon fra 80-tallet - og det endte med at vi la om hele gården - da jeg skjønte at det ble en tung og lang kamp - oftest alene.  Nå - 30 år etterpå begynner mennesker å bli såpass bevisste - at de velger rene natur- og matprodukter fremfor fokus på pris.  Helsetilstanden er blitt så alvorlig, at dette må tas på alvor!! Og om folk kan bidra til at de blir friskere med naturens egne midler - så er det ingenting som er bedre.  Selv har jeg heller ikke hull i ørene, da jeg er motstander av å "skjære i kroppen" - og synes det er forferdelig at mennesker må operere bort magesekker, tarmer og deler av kroppen - fordi legen sier det!!!  Nå er det ikke nødvendig med hverken vonde og kostbare operasjoner, prøv heller wrapsene først!!

Jeg har selv prøvd, og fikk bort den løshudede magen min etter 3 barnefødsler. Nå er jeg selvsagt i "moden alder" - men har behov for å se OK ut - da jeg har en travel hverdag og mange "businessprosjekter".  Det blir så mye bedre når man føler seg vel. Da føler man seg bedre - og energinivået øker.

Samtidig er hvert menneske unikt, og alle har sin egen livsstil. Noen får gode resultater etter bare 45 minutter, mens andre må vente til de har tatt flere fulle behandlinger (en full behandling er 4 wraps).  Og det er helt sant:  Hver wrap fungerer hver eneste gang!!!


Wraps fungerer IT WORKS!! Men det er en veldig liten prosentandel av folk wraps ikke fungerer på (uansett grunn). Dette er kanskje 2%. Det som har vist seg er at virkningen kan variere ettersom kvinner har menstruasjonsperioden sin når de bruker wraps. Det kan være fordi kroppen bruker mye energi på utrensningsfunksjonene gjennom lymfene. Andre kan ha hormonelle forstyrrelser eller medisinske påvirkninger.  Så hvis du har menstruasjon, så anbefaler vi at du venter til det er over før du bruker wrapsen.  Og hvis du bruker spesielle medisiner, så spør legen din for sikkerhetsskyld.  Hvis du har allergier - så prøv litt av kremen der du har sensitiv hud, slik at du får sjekket om du blir rød eller får irritabel hud. 

 
Det finnes tusenvis av glade Itworks Body Wrap kunder! Produktene har forandret folks liv. Den eneste måten å se hvordan resultatene vil bli, er å prøve dem. Men ...

Poenget er at hvis du vil at wrapsen skal virke, så DU GJØRE JOBBEN.

Jeg håper dette hjalp deg til å innse at wraps fungerer og Itworks Body Wrap Scam er ikke en svindel i det hele tatt! Du må bruke wraps riktig for dem til å virke.

Ikke vent lenger for å gi dem en sjanse. dine wraps her og la meg få høre om hvordan det går.  Ta gjerne før og etterbilder, slik at du selv kan se at det virker!  


Det finnes kun 3 måter å få tak i ITWORKS urtemixen:
1)  Å kjøpe fra meg som er registrert som distributør.
2)  Å bli registrert som egen distributør selv, og få akkurat samme mulighet som jeg har til å utvikle din egen business - og bli kjent med massevis av flotte mennesker som er opptatt av at bare naturlige løsninger gir varige løsninger.  Vi er et stort team i Norge allerede, og deltar på messer, event, stiller opp på home-parties, deler ut både gleder og sorger med hverandre.  Vi er på vei - og arbeider ved å utveksle erfaringer med hverandre slik at vi gjør hverandre gode.  Et godt produkt som selger seg selv, og samtidig blir det en ny helsebevegelse for bedre og sunnere livsstil.  Bli med da vel ;)
3) Å bli registrert som lojal kunde - og prøve ut alle produktene i løpet av minimum en 3 måneders periode.  Du bestemmer selv hva du vil prøve - og du får kjøpe direkte fra produsent i USA til samme pris som meg som er distributør - og du vil kunne tjene deg bonuser i form av produkter (og bil!).  Senere kan du bestemme om du vil bli distributør, og bestemme om hvilket team du ønsker å være med i.  Og du kan bygge opp din egen business, hjemmefra - om du driver egen næring, om du vil arbeide litt eller mye - er helt opp til deg.  Og jeg håper selvsagt at du ønsker å være med i vårt team.  Vår upline har vært med fra starten av, og har nettverk innen salonger, spa, frisør, butikk, helsekost, undervisning, fotomodellyrker, helseterapeuter, leger, kosmotologer, biopati, helsekost, alternativ medisin, mat og helse. 

Hvis du vil ha mere informasjoner så ta gjerne kontakt med meg.

Med vennlig hilsen
Vivi-Ann Sandnes Eggum. 
Intraprenør (flere prosjekter i en helhetlig tankerekke),
 Wrapreneur for ITWORKS entusiast med ID4314514 - for bedre mat og helse

Gamnes gård, 9402 Harstad, Troms
mob. 90508660 - email: gamnesgard@gmail.com

Mine linker:
Hjemmeside som selvstendig distributør for IT WORKS: http://herbalwrapsinorge.myitworks.com/no/
Facebookside med massevis av bilder og dokumenter: https://www.facebook.com/WrapmeLykkelita?ref=hl

Happy to be me!!
 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Begynnelse på den moderne medisin