De 10 trinn for å lykkes i livet:

Jeg ønsker å dele en fantastisk inspirerende artikkel som jeg tror også du vil sette pris på ! :-)

Det er 10 kraftfulle og gripende tiltak for å bedre realisere dine drømmer!

Albert Einstein sa:  «Den eneste virkelige verdifulle ting er intuisjon."

De 10 trinn for å lykkes i livet:

1. Gjør din intuisjon til din allierte venn.

Hvordan taler din intuisjon til deg? Får du informasjon som ord, følelser, en kroppslig følelse, sanselig opplevelse? Eller: " du bare vet "? Spør din intuisjon spørsmål, og ta hensyn til svarene og handle på informasjonen du mottar.

2. Hva gjør deg entusiastisk?

Bakgrunnen for ordet entusiasme er entheos. Det betyr "Gud innenfra." Tenk, når du føler entusiasme for dine drømmer, betyr det at Gud taler gjennom deg og sier "ja" til dine mål! Følelsen av entusiasme er en av måtene din intuisjon snakker til deg. Hva gjør deg glad, glad, glad? Hva ser du frem til hver dag? Gjøre mer av det!

3. Vær klar på målene dine.

Vi er ofte ganske klare om hva vi ikke ønsker. Tilbring tid på å tenke hva du vil. Hva gjør du i ditt ideelle liv? Tegn bilder eller klippe ut scener fra magasiner som illustrerer livet du vil opprette. Skriv i dagboken din, en visjon. Tilbring tid hver dag å forestille seg den ideelle liv. Se for deg, detaljer for dette livet. Forestill deg at du lever det nå. Hva har du på deg? Hva er det du føler? Hvem er menneskene rundt deg? Kraften er innenfor ditt sinn og hjerte til å bringe frem det nye livet du ønsker.
4. Tilbring tid i bønn og meditasjon.
Svar kommer ofte til livets spørsmål gjennom selvrefleksjon. Bønn og meditasjon er to måter vi har for å roe ned, nok til å lytte til den stille, rolige stemmen til vårt Høyere Selv. Husk at svarene ikke alltid dukker opp inn i hjernen din, som fullstendige svar på det du mediterer eller ber om. Du kan finne dem langsomt, samtidig som det utvikler seg inn i bevisstheten din over flere dager eller uker som du ber om innsyn.

5. Skape positive tanker og egen tilstand.
Vær oppmerksom på hva du forteller deg om deg selv og ditt liv. Hvis den generelle tonen er håpefull og positiv, vil du føle deg bedre og mer optimistisk. William James sa: "Den største oppdagelsen i min generasjon er at mennesket, ved å endre den indre holdningene i deres sinn, kan endre ytre aspekter av deres liv." Det er lettere å skape et liv du elsker når du gir deg selv bekreftende melding.

6. Praktiser en takknemlig holdning til alt og alle.

Forskning har vist at de lykkeligste menneskene er de som har takknemlighet for alt det de har, til tross for deres forhold. Du trenger ikke å utsette lykke til du har oppnådd alle målene dine. Glede kommer innenfra, og er en innsidejobb. I Talmud står det "I verden som kommer, vil hver en av oss bli kalt til å gjøre rede for alle de gode tingene som er på denne jord som vi nektet å nyte. Lær å verdsette prosessen med livet ditt, ikke bare realisering av dine drømmer.

7. Gjør det.

Folk får ofte problemer fordi de ikke kan finne ut hvordan man kommer seg fra A til Å. Det er en ting du kan gjøre, det er alltid å fortsette med et neste trinn? Ta en klasse, snakke med en venn, lese en bok om et emne av interesse, kan du lære en ny ferdighet. Iverksette tiltak på hva som føles spennende for deg.

8. Legg merke til såkalte: «tilfeldigheter og synkroniteter".

Det har blitt sagt at tilfeldigheter er Guds måte å forbli anonym. Vi har ofte indre veiledere, som forekommer i våre liv og som en måte å vise oss at vi er på rett vei. Som du stoler på din intuisjon vet du at du finner disse synkroniteter som vil forekommer oftere og oftere.

9. Vet at det vil være ebbs og renn.

Vi ser ofte suksess gjennom en rekke oppturer og nedturer. Når du er i en "down" periode og føler seg fastlåst, så vet du at den ikke vil vare evig. Finn noen måter å nyte livet på, til tross for pauser, og fortsett å fokusere på hva du vil.

10. Stol på din guddommelige orden.

Kanskje du begynner å føle deg som Mor Theresa som sa: «Jeg vet at Gud vil ikke gi meg noe jeg ikke kan håndtere. Jeg skulle bare ønske at han ikke stoler på meg så mye." Universet har en perfekt plan for vekst og utfolder seg som menneske. Etter hvert som du lærer å bli guidet av din intuisjon du begynt å handle på denne visdommen fra universet.

Vil du lære mer, så koble deg på denne hjemmesiden:
http://www.lynnrobinson.com/.

www.intuitionzone.com

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

It Works wrap: SCAM?

Begynnelse på den moderne medisin